Fashion SportFashion Sport

0725-588-636

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului

1. Cine este Fashionsport.ro ?

Portalul www.fashionsport.ro este proprietatea SC WEB DIRECT SRL cu sediul in Alba Iulia, Piata IC Bratianu nr 18, tel/fax 0258812702, inregistrata la Registrul Comerţului cu nr. J1/734/2014 C.U.I: RO33899850, denumita in continuare Fashionsport.ro .

2. Drepturile utilizatorului site-ului Fashionsport.ro:

1. Pretul la care se plaseaza o comanda va fi acelasi cu pretul inregistrat pe factura cu care va fi livrat produsul.

2. Clientul poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, daca produsul nu prezinta deficiente majore (uzura, urme de purtare, rupturi etc).

3. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC WEB DIRECT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: INTOCMIREA DOCUMENTELOR FISCALE (FACTURI) SI A CELOR DE LIVRARE/RAMBURS catre dumneavoastra. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru intocmirea documentelor de vanzare (facturi fiscale) s pentrui livrarea produselor achizitionate de dvs. Refuzul dvs. determină imposibilitatea incheierii vanzarii respectiv intrarea produselor in posesia dumneavoastra.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: serviciilor de curierat prin intermediul carora va livram produsele achizitionate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC WEB DIRECT SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

3. Obligatiile clientului:

Folosirea www.fashionsport.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor afisate pe aceasta pagina. Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare.

Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii, de pe www.fashionsport.ro .

4. Dreptul de autor al Fashionsport.ro asupra continutului site-ului.

1. Continutul www.fashionsport.ro , este proprietatea SC WEB DIRECT SRL si intra sub jurisdictia legii drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

2. Este interzisa folosirea in scop comercial sau contrar intereselor SC WEB DIRECT SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al firmei.

5. Politica de vanzari

1. SC WEB DIRECT SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi in cazul in care clientul nu ofera suficiente date de indentificare (telefon, adresa) sau ridica suspiciuni privind o eventuala comanda falsa. In aceste cazuri ne rezervam dreptul de a solicita plata unui avans pe baza unei facturi pro-forma.

2. Produsele comercializate pe Fashionsport.ro sunt noi.

3. Exista posibilitatea ca unele comenzi sa nu poata fi onorate (partial sau total) din cauza stocurilor aflate la furnizor. In aceste situatii clientului ii vor fi trimise produsele disponibile si va fi taxat numai pentru respectivele produse.

4. Preturile Fashionsport.ro sunt in lei (RON).

5. SC WEB DIRECT SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC WEB DIRECT SRL are dreptul sa anuleze comanda.

6. Plata pentru produsele comandate.

1. Plata produselor comandate pe Fashionsport.ro se face in deplina siguranta doar prin ramburs. Clientul va vedea la finalizarea comenzii pretul total in care sunt detaliate toate componentele: produse, transport, ramburs.

7. Livrarea.

1. Produsele comandate pe Fashionsport.ro ajung la client in 8-10 zile si se livreaza prin Cargus Curier. Curierul nostru ajunge in orice localitate din Romania.

Atenţie! In perioadele aglomerate sau in cele cu sarbatori legale, perioada de confirmare si de livrare poate fi diferită de cea specificată pe pagina produsului. Nu exista posibilitatea specificării unei date concrete de livrare. Vă vom informa legat de data exacta de livrare prin email în momentul predării coletului firmei de curierat.

8. Politica de retur

1. Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor la distanta si O.U.G. 34/2014 apara drepturile consumatorului. Potrivit legii, puteti returna produsele cumparate online, fara invocarea unui motiv anume in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor. Puteti astfel returna produsele daca sunt in starea initiala (fara urme de uzura sau distrugere) si veti primi banii inapoi. De asemenea va trebui sa ne returnati produsele pe cheltuiala dvs la adresa: SC WEB DIRECT SRL, Piata IC Bratianu nr 18, Alba Iulia, Alba, Romania, tel/fax 0258812702
Returul se face doar prin serviciu de curierat rapid cu livrare la sediul firmei. Produsele trimise cu Posta Romana nu se vor ridica!

9. Procedura de returnare a produselor.

1. Daca produsul primit este defect trebuie returnat in maxim 48 de ore de la primire. Veti primi banii inapoi fara nici o taxa. Contactati-ne la numarul de telefon de pe site sau pe e-mail, trimiteti produsul si furnizati-ne datele personale, inclusiv un cont IBAN. Dupa ce produsele ajung inapoi la noi veti primi in maximum 14 zile banii inapoi daca defectele sesizate de dvs sunt reale. Adresa la care trebuie returnate produsele este Alba Iulia, Piata IC Bratianu nr 18, Alba, Romania, tel/fax 0258812702

2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

10. Dispozitii finale.

1. Utilizarea magazinului online Fashionsport.ro , presupune asumarea de catre client a termenilor si conditiilor de mai sus.

2. Orice alt aspect privind site-ul si activitatea lui, care nu este reglementat aici, poate fi sesizat in scris la e-mail: contact@fashionsport.ro

3. Vom incerca sa rezolvam pe cale amiabila orice situatie de natura conflictuala. Daca acest lucru nu este posibil, competenta spre justa solutionare ramane in sarcina instantelor judecatoresti competente.